klein logo studio Jules

Zomer in Molenbeek

klant: Gemeentelijke dienst Nederlandstalige cultuur Molenbeek

vibe: zomers, illustratief, informatief, aantrekkelijk, funky, kleurrijk

Het beloofde een zalige zomer boordevol activiteiten voor jong en oud te worden. Aan de hand van een warme en vrolijke jaren ’60 vibe werden de activiteiten in een zomerbrochure voor Molenbeek voorgesteld.

“Onder de zon van Molenbeek” Dat was de titel van het culturele zomerprogramma van Molenbeek. Het beloofde een super toffe zomer te worden boordevol activiteiten voor jong en oud. Het ontwerp moest de inwoners van Molenbeek zin doen krijgen om deel te nemen aan de verschillende activiteiten.

Voor het ontwerp van deze brochure heb ik me helemaal laten gaan! Met beelden van lavalampen, vintage parasols, rolschaatsen en flashy kleuren in het achterhoofd is er een funky jaren ’60 vibe gecreëerd, waarmee de zomerse sfeer werd benadrukt.

De kleuren zijn levendig en opvallend, met gebruik van felle tinten die de energie en levendigheid van de zomer weergeven. Illustraties spelen een grote rol in het ontwerp, om de culturele activiteiten op een speelse en visueel aantrekkelijke manier te presenteren.

 

brochure 'onder de zon in molnbeek'
schets van de zomerbrochure van Molenbeek
spread uit de zomerbrochure van Molenbeek
blauwe schetsboek met kleurrijke stickers zomerbrochure Molenbeek
funky jaren '60 stijl voor de zomer in Molenbeek
zomer in Molenbeek