Studio jules is een klein grafisch bureau met een grote passie voor vormgeving. 

Hallo. Mijn naam is Julie Vande Kerckhove. Ik ben grafische ontwerper met een passie voor creatieve ideëen. Met Studio Jules wil ik een vrolijk en kleurrijk universum creëren dat resulteert in stijlvolle en unieke ontwerpen. Denk aan logo’s en huisstijlen, drukwerk (flyers, brochures, jaarverslagen, magazines, boeken…), campagnes, maar ook digitale uitgaven en webdesign.

Hoe ga ik te werk?

Alles begint met een kennismaking. We overlopen samen stap voor stap het creatieve proces. Wat houdt de opdracht in? Wat zijn de verwachtingen? Wie is de doelgroep en hoe bereik je die?

Na goedkeuring van de offerte wordt het concept verder uitgewerkt. Een deftig concept is de ruggengraat van elk ontwerp. Pas als dat voor beide partijen goed zit, kan het ontwerp verder uitgewerkt worden. Tussentijdse feedback-momenten zijn essentieel. Indien nodig kan het project bijgestuurd worden. We kunnen ook al nadenken over papiersoorten en afwerkingen. Tenslotte schaaf ik aan het ontwerp tot het in de puntjes in orde is.

Op het einde van de rit stuur ik een drukklaar bestand door. Indien gewenst kan ik het drukwerk begeleiden. Je kan met je eigen drukker werken of ik kan er zelf een paar voorstellen.