Studio Jules is een klein grafisch bureau met een grote passie voor kleurrijke vormgeving. Mijn doel is samen je droom helpen vorm te geven.

Hallo, mijn naam is Julie Vande Kerckhove. Ik ben grafisch ontwerper en webdesigner met een passie voor creatieve ideeën. Met Studio Jules wil ik een vrolijk en kleurrijk universum creëren dat resulteert in stijlvolle en unieke ontwerpen. 

Hoe ga ik te werk?

  1. Kennismaking
   Alles begint met een kennismaking. We overlopen samen stap voor stap het creatieve proces. Wat houdt de opdracht in? Wat zijn de verwachtingen en doeken van de opdracht? Wie is de doelgroep en hoe bereik je die? Welk communicatiemiddel zetten we hiervoor in?
  2. Concept
   Na goedkeuring van de offerte wordt er naar een concept gezocht. Dit vormt de ruggengraat waarover het ontwerp gegoten kan worden. In de eerste ontwerpfase ga ik ook bekijken of inhoud en vorm goed op elkaar afgestemd zijn. Tussentijdse feedback-momenten zijn cruciaal. Indien nodig kan het bijgestuurd worden.
  3. Uitwerken
   Na het afkloppen van het concept kan het ontwerp verder uitgewerkt worden. Er wordt aan het ontwerp geschaafd tot het in de puntjes in orde is. Op het einde van de rit krijg je een drukklaar bestand of werkende website.
  4. Opvolgen
   Je kan met je eigen drukker werken of ik kan er een paar voorstellen en het drukwerk begeleiden. Voor websites kan ik helpen aan de gepaste webhosting, en het online zetten van de website.