klein logo studio Jules
taart met daarop geschreven "Keep on going"

Grafische vormgeving en webdesign met een knipoog

Studio Jules maakt van je merk, website of publicatie een feest voor het oog waar je doelgroep mee van smult.

Branding

Is je onderneming kaar om te groeien? Met een consistente huisstijl laat je je ideale klant zien én voelen waar je (onderneming) voor staat. Daarom is het belangrijk om eerst te kijken naar wie je bent, wat je doet en vooral waarom je doet wat je doet. Op basis van deze merkanalyse ontwikkel ik een complete visuele identiteit die jouw verhaal uitstraalt. Op die manier trek je makkelijk klanten aan die bij je passen en helemaal fan zijn van jouw merk.

logo voor about a beach (in kleur)

Webdesign

Je website staat op nummer 1 bovenaan je marketingplan. Je wilt met je website eerste indruk maken en jouw klant meenemen in jouw verhaal en aanbod. Ik help je bij het bvouwen van een aantrekkelijke website die jouw bezoekers informeert, overtuigt en vooral een fijne ervaring biedt.

coming soon pagina voor Mercado Portugal

Grafische vormgeving

Droom je van een eigen cursus of boek? Zoek je originele verpakkingen voor je product? Wil je terug naar iets tastbaar, meer textuur? Ik zoek met jou naar het beste product, het juiste formaat, het beste papier, en begeleid je door het drukproces. Geen project is te zot.

coming soon pagina voor Mercado Portugal
taart met daarop geschreven "You're doing reat sweetie"

Kleurrijke ontwerpen die opvallen in de beige massa

Opvallen met je onderneming? Kan je onderneming een streepje verf gebruiken?
Wil jij net als mij de wereld wat opvrolijken? Branding dit en dat.

Dan kunnen we een perfecte match zijn. Kleur is een krachtig designelement. Het wordt gebruikt om emoties op te wekken, hiërarchie te creëren en te onderscheiden. Het hoeft niet altijd schreeuwerig te zijn, denk maar aan zeemzoete pasteltinten. Of zwartwit met een felle accentkleur om kracht bij te zetten. Met kleur kan je veel vertellen.

“Studio Jules werd door de gemeente geselecteerd om de zomerbrochure ‘onder de zon van Molenbeek’ 2021 vorm te geven! Wat leek als een hele uitdaging om de wensen en de vele informatie van zowel gemeente als verschillende partners te verweven in een aantrekkelijk design voor een nog diverser publiek, bleek op maat geschreven van studio Jules.”

Tjorven Vanden Eynde

Communicatie medewerker, Cultuur Molenbeek

En dit ben ik…

Wil je met je onderneming naar de next level en zoek je daar een ultieme branding bij?

Droom je van een eigen cursus of boek? Zoek je originele verpakkingen voor je product? Wil je terug naar iets tastbaar, meer textuur?

Ik zoek met jou naar het beste product, het juiste formaat, het beste papier, en begeleid je door het drukproces. Geen project is te zot.

 

zelfportret met confetti